Stuivesant

Fysiotherapie & Fitness

Verantwoord sporten met Zwangerfit

Wilt u sporten tijdens de zwangerschap? Dit kan op een veilige en verantwoorde manier bij Stuivesant met het programma ZwangerFit. Bevallen is topsport. En op topprestaties bereid je je uiteraard goed voor. Daarom is het belangrijk tijdens de zwangerschap actief te blijven. 
Zowel voor vrouwen die gewend zijn aan sport te doen, als voor vrouwen die daar een start mee willen maken, is ons ZwangerFit-programma zeer geschikt. Hierin wordt op een actieve manier aandacht besteed aan uw algehele conditie, de juiste lichaamshouding, het gebruik van uw bekkenbodemspieren en het onderhouden en versterken van diverse spiergroepen

Wilt u deelnemen aan deze cursus?

De cursus wordt aan kleine groepen van maximaal tien vrouwen gegeven.  Deelname is mogelijk vanaf 12 tot 14 weken zwangerschap tot aan de bevalling. Het maakt niet uit of het de eerste of volgende bevalling is. 
De sportlessen worden (doorlopend) gegeven op maandagavond van 19.00 - 20.00 uur en van 20.00 - 21.00 uur.
Naast de sportlessen wordt er de mogelijkheid geboden deel te nemen aan de theorielessen. Deze geven een goed beeld van de zwangerschap en zorgen voor een goede voorbereiding op de bevalling. De theorielessen worden individueel aangeboden en in overleg gepland. Uw partner is uiteraard welkom bij deze lessen.

Kosten

Download inschrijfformulier!
Intake (inclusief twee proeflessen): € 30,00 Lesgeld (per maand): € 45,00
In veel gevallen is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk.
Hiermee heeft u recht op één keer per week begeleid trainen. Daarnaast bent u in de gelegenheid om één keer per week zelfstandig te trainen. Theorielessen: op aanvraag. In veel gevallen is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk.

U kunt zich zowel telefonisch als via de e-mail aanmelden voor de cursus ZwangerFit. Geef daarbij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en uitgerekende datum door. U krijgt dan een bevestiging van uw deelname en, bij voorkeur per mail, het intakeformulier toegestuurd. Het is ook mogelijk om het intakeformulier te downloaden van deze website en digitaal per mail terug te sturen naar karin@stuivesant.nl.
Na inlevering van dit formulier wordt u uitgenodigd voor het persoonlijk intakegesprek.